A kempingezés során ajánlották nekem ezt az orvost

Elmentünk kempingezni a gyerekekkel, ahol megismerkedhettünk egy másik szimpatikus családdal. Ahogy az általában lenni szokott, előbb a gyerekink barátkoztak össze a másik család gyerekeivel, és általuk mi is egy kicsit jobban megismertük egymást.

Amíg a kicsik labdáztak vagy tollasoztak, addig a felnőttek beszélgettek és közösen süthették a húst is.

A másik család anyukájával nagyon jól el tudtunk beszélgetni a női dolgokról is. Még azt is elmesélte nekem, hogy nem is olyan rég átesett egy mellnagyobbítást célzó műtéten is, ami nagyon jól sikerült neki. Elkértem a sebész elérhetőségét, mert ez engem is foglalkoztatott.

Így jutottam el a plasztika.info.hu weboldalára, ahol kicsit utána járhattam az intézetet vezető orvosnak is. Dr. Kelemen Ottóról itt minden fontos információt megtaláltam, és nyugodtan kijelenthetem, hogy egy igazán meggyőző szaktudással rendelkező személyről beszélhetünk.

Itt minden fontos tényszerű adat megtalálható egy táblázatszerű elrendezésben. Itt kitérnek a végzettségeire, a fokozataira, a korábbi munkahelyeire és a különböző tudományos és szakmai társaságokban betöltött szerepére. Sőt, itt még azt is megtudhatjuk, hogy 74 előadást tartott, illetve több mint 34 darab közleményt is kiadott. Ezen kívül egy teljes könyvfejezet is az Ő nevéhez fűződik. Ezek olyan tények, melyek már önmagukban elegendőek voltak a számomra ahhoz, hogy fel akarjam venni a kapcsolatot ezzel a plasztikai klinikával.

A konzultációnak az igénylése nagyon egyszerűen zajlott. Szinte biztos voltam benne, hogy majd ehhez el kell utaznom Budapestre, de örömmel láttam, hogy a konzultációra Pécsen is van lehetőség, ami nekem sokkal közelebb van.

Az első megbeszélésünk során csak tovább erősödött bennem az érzés, hogy Dr. Kelemen Ottó volt a lehető legjobb választás, egy ilyen műtéti beavatkozás lebonyolítására. Sugárzott belőle a magabiztosság és a szakértelem, ami számomra nagyon megnyugtató volt.

Végül bele is vágtam ebbe a műtétbe, amiről utólag is elmondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése volt. A végeredmény még annál is jobban sikerült, mint amilyennek én azt elképzeltem.