Csecsemővel már nem járunk kempingezni

A legjobb barátnőm egy családi kempingezés alkalmával ismertem meg. Nagyon sokat jártunk így nyaralni a szüleimmel, és volt, hogy 2 hetet is eltöltöttük itt pihenéssel. Lillával azóta is jóban vagyunk, pedig ennek már több, mint 15 éve. Azóta mindketten férjhez mentünk, családot alapítottunk.

A barátnőm picit hamarabb szült, mint én, de pont, csak annyival, hogy rengeteg tanácsot tudjon adni a friss tapasztalatai által. Ő javasolta nekem azt is, hogy a Bababolt, gyermekáru | LORD Shop oldalról rendeljem meg a mindennapokhoz szükséges babaholmikat.

Lilla már jó ideje a Lord Shop oldalról rendel: innen szerzi be a tisztítószereit, tisztálkodási szereit. Igazából nem tudom, miért nem tudtam erről korábban, hiszen sülve-főve együtt voltunk.

Amikor először néztem szét a Bababolt, gyermekáru | LORD Shop oldalon, kicsit irigyelni kezdtem, hogy nem tudtam erről hamarabb. Rengeteg minőségi áru szerezhető be innen remek áron.
Ami rögtön megtetszett, az az innen rendelhető pelenka. A gyermekemnek nagyon nehéz megfelelőt találni, amit sikerült végül, azt aranyáron adják. Innen most végre normális, megfizethető áron tudok ugyanolyan jó minőségű pelenkához jutni, mint amit eddig a boltban vettem. Mindemellett popsikrémet, törlőkendőt is tudok itt venni, szóval szinte felesleges ezek miatt boltba járni. Ez nem csak a pénztárcámnak tesz jót, hanem az idegrendszeremnek is. Egy csecsemővel boltba mászkálni, cipekedni soha nem egyszerű, ráadásul a babák többsége nem is kedveli.

Az előbb említett nélkülözhetetlen kellékek mellett felfedeztem, hogy babaruhák is vannak a webshopban. Ezek jó minőségűek, számtalan méretben elérhetőek, ráadásul nagyon kedvező az áruk. Ez kiemelt szempont, ugyanis a kisgyermekek rohamos tempóban képesek nőni, így 2-3 havonta frissíteni kell a ruhatárukat.

Az első rendelésemnél még picit izgultam. Tudtam, hogy minden raktáron van, így gyorsan meg kell érkeznie a csomagomnak. A kiszállításra több mód is van, és mivel Pest megyében élek, lehetőségem volt egyenesen a raktárból történő kiszállítást kérni. Ez fillérekbe kerül, amivel megint csak tudok csökkenteni a kiadásokon.

Végül a Bababolt, gyermekáru | LORD Shop-ból rendelt termékekkel maximálisan elégedett voltam. Pelenkát sehol máshol nem vagyok már hajlandó venni, sőt, azóta már a saját magunknak szánt tisztálkodási szerek egy részét is innen rendelem.
Lilla hamarabb is megoszthatta volna velem ezt a kis titkot!