Éjjeli beszélgetés a motorgumikról

Évek óta járunk a párommal kempingezni. A nyárból minden évben minimum két-három hetet sátorban töltünk, mivel nekünk ez az ideális nyaralás. Van, hogy ketten megyünk csak, de tagjai vagyunk is egy társaságnak is, akikkel a múltkor is voltunk a Börzsönyben sátrazni. Az egyik éjjel sokáig beszélgettünk a fiúkkal, és így került szóba a motortire.hu is.

Laci, az egyikünk ugyanis nagy motorrajongó, és így talált rá a motortire webshopra. Ezen az oldalon alapvetően motorgumikat lehet kapni gyakorlatilag minden típusú járműre. Laci azért is bírja a céget nagyon, mert a nagy választéknak hála mindig megtalálja a neki kellő abroncsokat, és a Motortire csapata készségesen segít, ha bármi tanácsra vagy segítségre van szüksége. Előfordult ugyanis már, hogy kinézett magának egy nagyon jó kis Dunlop márkájú motorgumit, amit gondolta, egyedül fel is szerel. Valahogy azonban nem akart menni a motorra való felhelyezés, így felhívta őket, hogy tudnának-e neki ebben segíteni. Az abroncsot másnap fel is rakták a motorra, úgyhogy Laci nagyon elégedett volt. Ha neked is hasonló problémád akadna, akkor nyugodtan keresd fel a Motortire szakembereit, online lehet is hozzájuk időpontot foglalni, de természetesen telefonos elérhetőséget is találsz a honlapon.

Engem egyébként azért is érdekelt a dolog, mert bátyám épp néhány hete vett egy motort magának, de még nem igazán ismerős a motoros világban, szóval rögtön szóltam neki, hogy ha gumiabroncs kell, akkor nézzen rá a motortire webshop oldalára. Laci azon az estén meg is mutatta, hogyan működik a webshop, és hogy milyen könnyedén lehet rendelni róla különböző márkájú abroncsokat. A rendelést követően ki lehet választani a fizetési módot, melyek között van utalásos, üzletben fizetéses és (házhoz szállítás esetén) utánvételes lehetőség is.

Ha véletlenül rossz méretet rendeltél (ami azért valljuk be, simán megeshet), a kiszállítás előtt még lehet törölni a rendelést, ehhez csak egy e-mailt kell nekik írni. Amennyiben pedig már átvetted a gumit, de utána jössz rá, hogy az mégsem megfelelő, akkor sincs gond. Az átvétel utáni 14 napon belül ugyanis lehet még a Motortire felé jelezni, hogy mégsem jó a termék – ebben az esetben a visszajuttatás után visszafizetik a számlázott árat.

motortire webshop

Így azért már egészen kedvező feltételek mellett lehet vásárolni a motortire webshopon keresztül, ahol a megfelelő adatok megadásával te is megtalálhatod a motorod számára tökéletes abroncsot. Miután szóltam tesómnak a motortire.hu-ról, ő is nagyon lelkes lett, és mondta is, hogy benézne az üzletükbe, hogy feltegyen pár kérdést a gumicsere kapcsán. Az üzlet (ami egyben profi műhely is) egyébként a 19. kerületben van, és hétköznaponként reggel 8 és délután 5 között van nyitva, erre azért jó, ha odafigyelsz.

Így tehát Laci nagyon hasznos motoros tanácsokkal látott el minket a sátrazós éjszakán, többek között azzal, hogy gumiabroncsot a Motortire-től érdemes beszerezni. Ajánlom tehát, hogy te is nézz rá a motortire webshopjára!