Esik az eső a kempingezés közben

Kempingezni szuper dolog. Már nagyon fiatal korom óta űzzük ezt a fajta kikapcsolódást a családommal és később a barátaimmal is. Voltunk már nagyon sokszor, nagyon sokféle kempingben. Aludtunk már kisebb és nagyobb sátrakban, lakókocsiban és faházban is. Egy jó kemping sok kiegészítővel fel van szerelve, amik hozzásegíthetnek a kellemes időtöltéshez. Játékteremmel, tévével, szórakozóhellyel, kerti sütögetés eszközeivel.

Azonban ezek mind arra az eshetőségre vannak, ha az idő napsütéses és remek. De mit tehetünk akkor, ha az idő esősre fordul. Akkor nincs kedvünk biciklizni és pingpongozni a füves kertek között. A legtöbb kempingben található ugyan kis tévészoba, ahol DVD-k is vannak. De mondanom sem kell, hogy ez a választék általában meglehetősen szegényes.

A legutóbb is így jártunk, mikor két napig zuhogott az eső és hatalmas unatkozásoknak néztünk elébe. Nagy szerencsénkre azonban a két szegény kis DVD mellett legalább volt wifi. Úgyhogy az utolsó reményünk az onlinefilmekbe volt vetve. Ezzel a témával veszélyes vizekre eveztünk a haverokkal, ugyanis nagyon nehéz olyan oldalt találni, ahol onlinefilmek olyan mennyiségben találhatóak, ahhoz, hogy olyat sikerüljön találni, ami öt ember ízlésének is megfelel.

Aggodalmaink azonban hiábavalónak bizonyultak, ugyanis sikeresen ráakadtunk egy remek oldalra, ahol onlinefilmek egészen elképesztően hatalmas választékát találtuk. Megtaláltuk itt régi kedvenceinket és újdonságokat, amiket még nem volt alkalmunk megnézni.

És olyan klasszikusokat is, amiket aki látott, mindig örömmel újranézi, aki pedig nem látta, annak egy esős délután a kempingben, pont megfelelő alkalom volt arra, hogy pótolja a hiányosságát.