Kemping után igazi feltöltődés volt a siófoki nyaralás

Szomszédom az egész családjával, minden egyes nyáron kempingelni indul, már egy megszokott helyük van, ahova nagy szeretettel és várakozással térnek vissza minden egyes nyáron. Ez a megszokott hely és nyaralási forma eddig kielégítette a család igényeit. A természet közelsége, az, hogy nincsenek egy helyhez kötve és akármikor gondolnak egyet tovább tudnak utazni, ezt az életérzést eddig nem szerették volna feladni, de ahogy nőttek a gyerekek más élményekre is szükségük lett, és a szomszédom úgy gondolta, változtat az eddigi szokásaikon, és az erdei kemping helyett egy balatoni nyaralást szervez a családnak. Ez teljesen más üdülésnek ígérkezett a szomszédok számára, és első körben azt sem tudta, hogy hova forduljon, ezért kapott el engem a közös kerítésnél, mert tudta, hogy mi rendszeresen visszatérő vendégek vagyunk egy remek siófoki apartmannak.

Láttam, hogy nagyon elveszett ebben a témában a szomszédom, ezért gyorsan a rendelkezésére is bocsájtottam a siófoki szállás internetes elérhetőségét a https://siofokszallas.info oldalát.   Ezen az oldalon mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy el tudja dönteni, milyen apartmant is szeretne foglalni a családja számára. Nem sokat teketóriázott, még azon nyomban felkereste a honlapot, ahol rögtön annyi információ zúdult rá, hogy nem is tudta először, hogy kezelje. De hamar feltalálta magát, mivel annyira könnyen kezelhető és magától értetődő a honlap, tudták a tulajdonosok, hogy arra kell törekedni, hogy minél egyszerűbb és érthetőbb információkat nyújtsanak a leendő vendégeik számára, mivel így tudnak határozott véleményt kialakítani és leadni a foglalást.

Szomszédom is úgy kezdte a keresést, hogy véginézte az összes apartmanjukat, hiszen a szállások jellege különbözött egymástól. Volt, amelyik közvetlen Balaton parton helyezkedett el, alig 2 perc sétára a strandtól. Volt, amelynek erkélye volt, ahova kiülve csodálhatták a Balatont. És volt olyan is, amely saját medencével, vagy éppen kerti grillel rendelkezett. Ha már felváltja a kempingezést, úgy gondolta, hogy a maximumot hozza ki belőle. Nem is kellett neki sokáig keresgélni, megtalálta a neki és a családjának legjobban megfelelő szállást, majd azzal a lendülettel, árajánlatot is kért az általuk kigondolt időintervallumra, erre mihamarabb válasz is érkezett, már csak a várakozási izgalmak maradtak meg.

Amint megérkeztek az apartmanba, elfoglalta minden egyes családtagjuk a neki szánt szobát, puha, nagy kényelmes ágyak, mindegyik szobában. A szomszédom azt mondta, hogy soha nem aludt még ilyen jól, mint azalatt a pár nap alatt, amit ott töltöttek. A matrac annyira kényelmes volt számára, hogy előfordult, hogy napközben is elszundikált rajta pár órát. A passzív pihenést választották, hol aludtak, hol a strandon voltak, hol a kerti medencében pancsoltak. Teljesen más életérzés lett rajtuk úrrá, mint egy kempingezés során, ahogy az elmondásából leszűrtem, nagyon jól érezték magukat, a kényelem, a csodás Balaton, mindent elsöprően hatott a családra. Én nem vagyok benne biztos, hogy ezen remek élmény után, melyet az általunk is szeretettel látogatott siófoki szállás nyújtott számukra, hogy véletlenül nem -e adják fel a kempingezős nyaralásaikat egy ilyen csodás hely kedvéért.

Mivel minden elnyerte a tetszésüket, a kibérelt apartman frekventált helyen fekszik, a szobák elrendezésével és hangulatával, Siófok városával is elégedettek voltak a szomszédomék, velünk egyetemben, nem véletlenül ajánlottam, ezt a remek szállást számukra.