Kemping után luxus hotel

Szomszédom az egész családjával, minden egyes nyáron kempingelni indul, már egy megszokott helyük van, ahova nagy szeretettel és várakozással térnek vissza minden egyes nyáron. Ez a megszokott hely és nyaralási forma eddig kielégítette a család igényeit. A természet közelsége, az, hogy nincsenek egy helyhez kötve és akármikor gondolnak egyet tovább tudnak utazni, ezt az életérzést eddig nem szerették volna feladni, de ahogy nőttek a gyerekek más élményekre is szükségük lett, és a szomszédom úgy gondolta, hogy meg is mutatja a gyerekeinek milyen is egy nagyon jó hotel, ahol még wellness részleg is található. Ez teljesen más nyaralásnak ígérkezett a szomszédok számára, mint a helyhez kötöttség, mint a wellness részlegben a nyíl és természetes víz hiánya. Első körben azt sem tudta, hogy hova forduljon, ezért kapott el engem a közös kerítésnél, mert tudta, hogy mi rendszeresen visszatérő vendégek vagyunk egy remek kis hotelbe, ahol maximális kiszolgálás és wellness lehetőség is van.

Láttam, hogy nagyon elveszett ebben a témában a szomszédom, ezért gyorsan a rendelkezésére is bocsájtottam a hotel internetes elérhetőségét baranyahotel.hu.   Ezen az oldalon mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy el tudja dönteni, hogy ez a legmegfelelőbb hotel, amit csak találhatna a családja számára. Nem sokat teketóriázott, még azon nyomban felkereste a honlapot, ahol rögtön annyi információ zúdult rá, hogy nem is tudta először, hogy kezelje. De hamar feltalálta magát, mivel annyira könnyen kezelhető és magától értetődő a honlap, tudták a hotel tulajdonosai, hogy arra kell törekedni, hogy minél egyszerűbb és érthetőbb információkat nyújtsanak a leendő vendégeik számára, mivel így tudnak határozott véleményt kialakítani és leadni a foglalást.

Szomszédom is úgy kezdte a keresést, hogy az akciós ajánlatokat tekintette meg, majd áttért arra, hogy milyen típusú szobák is vannak a hotelben. Ha már felváltja a kempingezést, úgy gondolta, hogy a legszebb és legjobban felszerelt hotelszobát választja. Nem is kellett neki sokáig keresgélni, megtalálta a neki és a családjának legjobban megfelelő szobát, majd azzal a lendülettel, árajánlatot is kért az általuk kigondolt időintervallumra, erre mihamarabb válasz is érkezett, már csak a várakozási izgalmak maradtak meg.

Amint megérkeztek a hotelbe, elfoglalta minden egyes családtagjuk a neki szánt szobát, puha, nagy kényelmes ágyak, mindegyik szobában. A szomszédom azt mondta, hogy soha nem aludt még ilyen jól, mint azalatt a pár nap alatt, amit ott töltöttek. A matrac annyira kényelmes volt számára, hogy a bőséges reggeli és az ebéd után is lefeküdt aludni. A passzív pihenést választották, hol aludtak, hol pedig a wellness részlegben kényeztették magukat, ültek a pezsgő fürdőben, vagy éppen a szaunában.  Teljesen más életérzés lett rajtuk úrrá, mint egy kempingezés során, ahogy az elmondásából leszűrtem, nagyon jól érezték magukat, a kényelem, és kiszolgálás, a csodás környezet, mellyel a hotel rendelkezett, mindent elsöprően hatott a családra. Én nem vagyok benne biztos, hogy ezen remek élmény után, melyet az általunk is szeretettel látogatott hotel nyújtott számukra, hogy véletlenül nem -e adják fel a kempingezős nyaralásaikat egy ilyen csodás hotel kedvéért.

Mivel minden elnyerte a tetszésüket, a hotel jó, frekventált helyen fekszik, a szobák elrendezésével és hangulatával, az ételekkel maximálisan elégedettek voltak a szomszédomék, velünk egyetemben, nem véletlenül ajánlottam, ezt a remek hotelt számukra.