Kempingezés jó minőségű, kényelmes és márkás cipőben

Szeretek kirándulni, új helyeket felfedezni. Ugyanakkor valahogy úgy hozta az élet, hogy még sosem kempingeztem, ezért a párommal úgy döntöttünk, hogy idén nyáron ezt bepótoljuk. Mivel ez lesz az első alkalom mindkettőnk számára, ezért kisebb bevásárlással kezdődött a kalandunk, hiszen szerettünk volna felkészülten neki indulni ennek az egésznek. Sok egyéb mellett, két pár új cipőt is be kellett szereznünk. Terveim, ill. elképzeléseim szerint sokat fogunk a környéken sétálni, túrázni, szóval mindkettőnknek szüksége volt egy kényelmes, strapabíró lábbelire. Szerencsére az egyik kolléganőm nagy túrázó hírében áll, így tőle kértem néhány jó tanácsot. Miután közösen összedobtunk egy listát arról, hogy mit kell beszereznem, munka után neki is láttam a kutakodásnak.

Jókor, jó helyen

A keresgélés közben jött velem szembe a CipoMarket.hu hirdetése. Éppen valamilyen akciót reklámoztak. Úgy gondoltam egy próbát megér, hátha a cipőket már ki is húzhatom az összeállított listámról. Mind női, mind férfi cipőket árulnak, melyek között kereshetünk kollekciók, méret, vagy akár szín szerint is. A legalacsonyabb és legmagasabb árértéket is megadhatjuk, így biztosan csak olyan találatokat dob fel a rendszer, amelyeknek az ára megfelel számunkra. Az ár mellett, akár a kedvezmény mértékét beállítva is szűkíthetjük a találatokat. Segítve a gyors és hatékony keresést.

Telitalálat!

Ahogy láttam többségében márkás termékeket árusítanak, aminek kifejezetten örültem. Hosszútávra tervezek, így nemcsak a kényelem, de a minőség is fontos szempont volt a választás során. A szűrők és a honlapon található mérettáblázat segítségével hamar meg is találtam mindkettőnk számára a megfelelő lábbeliket, két igazán divatos sportcipő formájában. Könnyebben ment, mint gondoltam volna.

A CipoMarket.hu-n amiatt sem kellett aggódnom, hogy méretprobléma esetén mi lesz a teendő. Bevallom őszintén, emiatt szoktam kételkedni abban, hogy mennyire jó ötlet online rendeléssel cipőt venni. Szerencsére a GYIK menüpontban minden kérdésemre választ kaptam, így az ügyfélszolgálati munkatársakkal fel sem kellett vennem a kapcsolatot. Egyébként ahogy láttam, hétköznapokon, munkaidőben bátran lehet nekik írni.

Pick Pack meg is érkezett

Rendelést követően, ígéretükhöz híven 1-4 munkanapon belül meg is érkezett a csomagom Több termék rendelése esetén ezt is írták a GYIK-ben, úgyhogy azt kaptam, amit vártam. Én Pick Pack pontra kértem a rendelésünket, mert se én, se a párom nem nagyon szoktunk otthon tartózkodni, amikor a futár hozná a csomagot, így számunkra ez volt a legkényelmesebb megoldás. A szállítás díja 1.000 Ft volt, ami szerintem abszolút barátságos ár.  A két cipő is olyan, amilyen a képeken volt. Igazán kényelmesek, illetve a méretek is teljes mértékben stimmelnek. Úgyhogy hála istennek nem kellett se a cserével, se a pénzvisszatérítéssel vesződnöm. Elégedett voltam mindennel, gördülékenyen zajlott minden a rendelés leadásától egészen a csomag érkezésének pillanatáig, úgyhogy a cipőket ki is húzhattam a listámról. Nem bántam meg, hogy a https://cipomarket.hu/ oldalra tévedtem.

Már csak néhány napot kell várni, hogy élesben is bizonyíthassanak. Remélem, használat közben is legalább annyira kényelmesek lesznek, mint az első próba során, illetve sok közös kempingezés, vagy kirándulás alkalmával fognak minket kiszolgálni. A CipoMarket.hu oldalát pedig elmentettem, hogy ha legközelebb szükségem lesz cipőre, vagy csak valamelyik családtagomat lepném meg, akkor legyen kikhez fordulnom.