Kempingezés közben akadtunk rá erre az oldalra: https://lolmarkt.hu

https://lolmarkt.hu

Én imádok a haverjaimmal kempingezni. Szeretünk túrázni és a szabadba lenni. Nem, mi nem vagyunk még olyan idősek, legtöbbünk huszonéves, és van, aki pedig 30 lesz nem sokára. Tehát ki merem jelenteni, hogy meglehetősen fiatalok vagyunk, és szerintem tök jó, hogy ezt a fiatalos energiát felhasználjuk arra, hogy a szabadba legyünk. Még régebben cserkészkedtünk is, és mindig élveztük is. De jobban szeretünk privát bulikat rendezni, amire öten megyünk, és a saját szabályaink szerint játszunk. Ma már tüzet is tudunk gyújtani, természetesen csak az erre kijelölt helyen szoktunk sütögetni, máshol azért nem. Már meg is vannak a tipikus túrázós kajánk, mint májkrém, zsömle, paprikáskrém, paprika, na meg az a jó kis chilisbab. Azt nagyon szeretjük! Amint megérkeztünk és kipakoltunk, Dávid és Ádám elmentek fát gyűjteni. Mi, többiek addig ott maradtunk őrizni a cuccokat és dumálni kezdtünk.

  • Te, tudtátok, hogy Ádámnak jövőhéten lesz a szülinapja? – nyitotta meg a témát Béla.
  • Dehogy is! Tökre kiment a fejemből! – vallotta be Ágoston.
  • Jaj, nekem is. – mondtam.
  • Akkor adhatnánk valami közös ajándékot! – derült fel Béla. – Van mobilnetem, és megmutatom, hogy mire gondoltam. Be kell írni, hogy https://lolmarkt.hu, és nézzétek, egy rakás menőbbnél menőbb póló van itt fent, és mind jó minőségű anyagból készült. A feliratok is stimmelnek. Választhatunk a kollekcióból, vagy kérhetünk valami egyedi pólót neki.
  • Wow! Ezek tényleg jól néznek ki! – csodálkozott Ágoston.
  • Nekem is tetszenek! – értettem egyet.

Jól megnéztük az oldalt, és a pólók kb. ugyanolyan árba voltak. Az egyedi pólók sem kerültek sokkal többe, 3500 forint és 4500 forint között voltak. Bármilyen mintát választhattunk rá, és bármilyen feliratot, betűtípust. Akár saját tervezésű mintát is beküldhettünk! És a mérettáblázat is jónak tűnt, gyorsan amíg még fát szedtek, le is mértük Ádám kedvenc pólóját, és körülbelül akkora pólót rendeltünk. Mire visszaértek, már el is küldtük a rendelést. Na, ezzel megvolnánk. Már csak Dávidot is be kell avatni a tervbe. Látjátok, mi fiúk ilyen könnyen és gyorsan intézzük az ilyesmit! Nem kell lacafacázni!