Kempingezés közben jött az ötlet

Szeretek a párommal kempingezni, mert ilyenkor mindig felfedezhetjük a csodálatos természetet, és persze az sem utolsó szempont, hogy ilyen alkalmakkor mindig van lehetőség arra is, hogy kicsit mindketten elvonuljunk a világtól.

A kempingezésnek meg van a hangulata, ezzel szerintem elég nehéz lenne vitatkozni.

Legutóbb egy gyönyörű erdő közelében volt szerencsénk kempingezni és kirándulni. Sokat túráztunk, és egy örök emlék marad számunkra az az élmény. Egyébként ez télen volt, és hihetetlen szerencsések voltunk, mert ott éppen nagy hó esett, és gondolom nem kell mondanunk, hogy ilyenkor milyen csodálatos képet is fest egy erdő, igaz?

Az az igazság, hogy ez a szépség annyira megihletett, hogy arra gondoltam, milyen jó lenne ha, ilyen környezetben képek készülnének rólam. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez kell az életemben. Persze lehet érdemesebb lenne megvárnom vele a tavaszt, mert azért télen hideg lenne egy erdei fotózáshoz.

De úgy gondoltam, hogy addig is utánanézek a lehetőségeknek a neten, és nem rég találtam is egy kiváló weboldalt!

Amiről beszélek, az a szoboszlaikriszti.hu, ami egy egészen zseniális szolgáltató weblapja.

Szeretnék nektek írni erről az oldalról egy kicsit, mert úgy érzem, igazán megérdemli, hogy népszerűsítsem egy kicsit.

A weboldalon Szoboszlai Kriszti szolgáltatásairól olvashatunk.

Hogy ki is Szoboszlai Kriszti?

Egy profi, lelkes és elhivatott fotós, akinek a legfontosabb, hogy az ügyfeleiből elégedettséget váltsanak ki a fotók. Az oldalon egyébként található egy cikk, ami bemutatja, miként is lett belőle fotós. Nagyon érdekes olvasmány, szóval nektek is ajánlom!

Tudom, hogy eredetileg a kültéri fotózás érdekelt, de végül inkább a műtermi portré fotózás kezdett érdekelni, főleg azért, mert azt télen is meglehet oldani.

Sok érdekességet és tudnivalót lehet itt egyébként olvasni az összes fajta fotózásról, szóval bármelyik is érdekelne téged, bőven találsz majd róla információt.

Az oldalon különben is mindent könnyedén és gyorsan el lehet érni, köszönhetően az áttekinthetőségnek, szóval nyugodtan kezdj bele Te is a böngészésbe!

A műtermi portré fotózás egyre érdekesebbé vált a számomra, és már biztos voltam benne, hogy az lesz az én választásom. A következő lépésem az volt, hogy jelentkezek Krisztinél.

Több lehetőség is van a kapcsolatfelvételre.

Az első, hogy közvetlenül felhívjuk telefonon, a második pedig, hogy emailt írunk neki.

Én a harmadik megoldást javasolnám, mert messze az a legkényelmesebb és legegyszerűbb: az online jelentkezés. Ennek során csak néhány fontosabb adatot kell megadni, és persze ki kell választani azt is, hogy milyen jellegű fotózásban is gondolkodunk. Itt arra is van lehetőség, hogy szöveges üzenetet mellékeljünk a jelentkezéshez, ha esetleg lenne valamilyen fontos közlendőnk.

A műtermi portré fotózás tényleg csak egy a sok lehetőség közül! Szerintem itt bárki megtalálja azt, amit keres!

A férjemmel már tervezzük a babát, és a legnagyobb örömömre itt arra is van lehetőség, hogy egy kismama fotózásban vegyek részt! Ha egyszer várandós leszek, biztosan élni fogok majd ezzel a lehetőséggel.

Javaslom egyébként, hogy tekintsetek rá a galériára is a oldalon, hiszen akkor a saját szemetekkel is láthatjátok majd, micsoda különleges és fantasztikus munkákat is készít Kriszti. Egyszerűen annyira jók a képei, hogy szavakat sem tudok rájuk találni!

Remélem sikerült kedvet hoznom nektek egy profi fotózáshoz! Biztos vagyok benne, hogy jobb döntést nem is hozhatnátok annál, minthogy Szoboszlai Krisztit választjátok!