Kempingezés közben megfájdult a talpam, de ez segített

Nagyon szeretek kirándulni, új helyeket felfedezni. Úgy vélem, hogy a hotelek és panziók csupán pénzkidobás, ha tényleg a természet csodálata végett megyünk el valahova, így én általában kempingezni szoktam. Így a természethez is közelebb érzem magamat és van, hogy barátságokat is kötök egy-egy ilyen túra alkalmával. Legutóbbi kempingezésem is pont ilyen volt, amikor este megfájdult a talpam és egy kedves hölgy megmutatta nekem a karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalt.

Nagyon sokat gyalogoltam aznap és a nap végére már alig tudtam a lábamon állni. Egy házaspár látta a szenvedésemet és odajöttek hozzám megkérdezni, hogy segíthetnek-e valamiben és mi a baj. Elpanaszoltam nekik, hogy már napok óta fájdalmaim vannak és a kedvem is egyre rosszabb, ezért is jöttem el erre a túrára, azonban csak rosszabb lett minden.

Ekkor mutatta meg nekem a hölgy a karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs-t, hogy foglaljak időpontot, ő is ide jár és imádja, teljesen megszűntek a fájdalmai. És itt nem csak a talpfájdalmakra, hanem a gerincfájdalmakra is gondolt, valamint a fejfájásra és a rossz közérzetre. Azt mondta, hogy amióta a Karma Thai Masszázs szalonba jár, egy teljesen új ember lett és úgy tudja élvezni a túrákat, mint ahogy soha azelőtt. A férje sűrűn bólogatott és látszott rajta, hogy az egyetértés őszinte.

Így hát lefekvés előtt rámentem az oldalra, hogy egy kicsit informálódjak az árakról és az egyéb dolgokról, elvégre nem vagyok olyan jó anyagi helyzetben, hogy feleslegesen pénzt költsek valami humbug tudományra, még pedig a masszázst én annak tartom.

Rendkívül kedvező áron kaptam ajánlatokat a különböző időtartamokra, így elhatároztam, hogy bejelentkezek még aznap este, az online időpont foglalás segítségével. Ki tudtam választani, hogy melyik szalonba, melyik hölgyhöz szeretnék menni és az volt a legnagyobb pozitívum, hogy egészen közeli időpontok is voltak, így nem kell a fájdalmammal sokáig várni.

Egy hét múlva már mehettem is, eléggé szkeptikus voltam, viszont odabent minden kételyem szertefoszlott. Már a fogadtatás is melegszívű volt és nagyon megértők voltak velem. Elmondtam nekik a gondjaimat és elmondták, hogy a rossz közérzetem is valószínűleg a talpfájdalmaknak tudható be, de bízzak bennük, nemsokára úgy fogom érezni magamat, mint akit kicseréltek.

Így hát bementem a szobába és ellazultam. Nagyon óvatosan, mégis határozottan masszírozták a talpamat és lábujjaimat, kellemes volt maga a masszázs, de nem gondoltam volna, hogy ez a kis nyomogatás majd csodát fog tenni velem. Nagyon tévedtem. Amikor lehuppantam az ágyról olyan könnyedén történt minden, olyan könnyen mozogtam, hogy meg is lepődtem.

A hölgy csak mosolygott. Tudta, hogy milyen csodát tett velem, mégis szerényen mosolygott és ellátott pár hasznos tanáccsal. Az biztos, hogy ha legközelebb bármilyen gondom lesz, ide fogok jönni. El is mentettem a karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalt, hogy bárkinek bármilyen jellegű talpfájása lesz, tudjam nekik ajánlani.