Kempingezésen beszélgettünk a gazdabolt.hu-ról

A családunkkal nagyon szeretünk kempingezni. Akkor kezdtük el a férjemmel, amikor a gyerekek még kicsik voltak, mert akkoriban nem vetett fel bennünket a pénz. Kempingezéssel sokkal olcsóbban kijöttek mindig a nyaralások, és így olyan helyekre is eljuthattunk, ahova alapvetően nem tudtunk volna. Több külföldi országban jártunk már kempingezve, és mindegyik nagyon jó élmény volt. Ugyan már a gyerekek nagyobbak, és ritkán jönnek velünk nyaralni, szerencsére ők is nagyon megszerették a sátrazást, és a mai napig szívesen kirándulnak ebben a formában, egyáltalán nem okozott nekik rossz élményeket, hogy mi nem nyaralhattunk olyan fényűző körülmények között, mint a kortársaik. A férjemmel a mai napig gyakran kempingezünk, ilyenkor nagyon jókat tudunk beszélgetni.

Az egyik ilyen alkalommal szóba jött a veteményesünk, amire nagyon büszkék vagyunk. Illetve az, hogy kellene nekünk egy új kerti ásó, mert a régi eltört. Mondtam a férjemnek, hogy én nem szívesen megyek el a boltba, mert nem annyira értek hozzá. A férjem erre azt válaszolta, hogy erre nincs is semmi szükség, ugyanis ő nemrég felfedezte a gazdabolt.hu oldalát, ahol nem csak kerti ásót, hanem számos más kertészkedéshez szükséges eszközt lehet kapni.

Ha már ráértünk, kaptam az alkalmon, és kértem, hogy mutassa meg nekem ezt a weboldalt, hátha egyszer számomra is jól fog jönni. Így is tett, és rákerestünk az ásókra, hogy közösen kiválasszuk a megfelelő darabot. Nem ez volt a legkönnyebb dolog a világon, ugyanis a gazdabolt.hu nagyon széles termékkínálattal rendelkezik. Nem az van, mint sok esetben, hogy az ember kb. 10 termék közül kell válasszon, mert valljuk be, ez nem nehéz feladat. Itt több oldalon keresztül sorakoznak egymás után a termékek különböző árkategóriákban. A kerti ásó esetében ez pontosan öt oldalt jelentett. Nekem nagyon tetszett, hogy lehetett találni a pár ezer forintos termékektől kezdve a több tízezer forintos ásókig mindent. Így aztán szerintem mindenki megtalálja a pénztárcájához mérten a megfelelőt.

Kíváncsi voltam arra is, hogy van-e a gazdabolt.hu-nak telephelye, ahol esetleg lehetőség van a személyes vásárlásra is abban az esetben, ha valaki nem szívesen rendelne online. Meg is találtuk, kettő is volt ráadásul. Azonban észben kell tartani, hogy míg az egyik telephely nyitva áll minden vásárolni szándékozó számára, úgy a másik telephelyre a belépés engedélyhez kötött. Erről pontosabb információkat a gazdabolt.hu oldalán belül az Üzleteink menüpont alatt találhatunk. Mivel az áruház iparterületen helyezkedik el, ezért érdemes a GPS – be koordinátákat beírni, hogy biztosan odataláljunk a telephelyre. Megtalálható az oldalon az ügyfélszolgálat e-mail címe és a telefonszám is, így, ha bármi kérdésünk lenne, ezeken a felületeken lehet őket keresni.

A férjemnek mondtam is, hogy mindezek alapján nekem nagyon szimpatikusnak tűnik a gazdabolt.hu. Nem csak a kerti ásóból van több lehetőség, hanem az összes többi terméktípusból is. Plusz az sem utolsó, hogy nem kell elmenni helyszínre vásárolnia az embernek, hanem kényelmesen az otthonába is meg tudja rendelni. Így el lehet kerülni az utazást és a sorbanállást is. Ilyen áron szívesen fizetek egy kicsit több pénzt is. Az este hátralévő részében a férjemmel szinte csak a gazdabolt.hu-ról beszélgettünk, és mondta, hogy alig várja, hogy hazaérjünk, és megrendelje a kerti ásót, amire szükségünk van a kertészkedéshez.