Kempingezéskor is frissen, üdén a Laumar arcszérumával

Vannak nők, akik azért nem szeretnek kempingezni, mert nehezen viselik a klasszikus fürdőszoba hiányát. Ezért inkább hotelekben, apartmanokban foglalnak szállást, és a reggeli rutinjukhoz hozzátartozik egy fél órás sminkelés is, mert a sminkjük nélkül nem érzik jól magukat, és nem is hajlandóak így kilépni az utcára.

Nem gondolom egyébként, hogy a sminkhasználattal úgy általában lenne bármi probléma, de néhányan talán túlzásba viszik, miközben meg sem fordul a fejükben, hogy másképpen is javíthatnának a megjelenésükön. Egyebek mellett az arctisztítás és a minőségi termékekkel való arcápolás egészen látványos eredményeket képes elérni, én például az InstanTENSE Plus nevű szérum használata óta vagy tíz évvel fiatalabbnak érzem magam. Ennek köszönhetően egyébként sminket is valamivel kevesebbet használok.

A hatást pedig nem csak én látom, ugyanis a férjem, aki korábban Nivea szemránckrém használó volt, szintén átállt erre a fantasztikus olasz szérumra. A férfiak számára is ideális ránctalanító számos növényi kivonatot, speciális, arcizomlazító és feszesítő peptidet és bőrsimító agyagkivonatot tartalmaz, az egyik hatóanyaga pedig egy kozmetikai gálán Hamburgban még egy díjjal is ki lett tüntetve. A termék ráadásul a hatóanyagként méltán kedvelt hialuronsav egy olyan, speciális változatát is tartalmazza, amely hagyományosan használt társánal kevésbé oxidálódik, stabilabb, s így eredményt is gyorsabban lehet elérni vele.

nivea szemránckrém

Látva a pozitív irányú, drámai változásokat végül még a férjem kollégája, Máté is benevezett erre a kivételesen hatékony kozmetikumra, ő is egy Nivea szemránckrém több éves használata után váltott. Máté, ahogy mi is, abszolút elégedett a döntésével, hiszen az InstanTENSE Plus használata napi egy csésze kávé árának megfelelő költséget jelent, a ráncok, táskák és karikák eltüntetésében azonban olyannyira eredményes, hogy az ember eleinte maga is alig akar hinni a reggelente a tükörből visszapillantó arcképének.

A férfiaknak egyébként bőven elegendő ugyanazt a mennyiséget használni, mint a nőknek, a hatás ugyanaz mindkét nem esetében. Nem kell aggódnia a férfiaknak amiatt se, hogy esetleg nőies illatuk lesz a szérumtól, ugyanis az InstanTENSE Plus illatmentes. Emellett egyébként sem színezéket, sem parabént, sem alkoholt nem tartalmaz a készítmény.

A szkeptikusabb természetű fogyasztók egyébként a klinikai tesztelés számszerű adatait is megnézhetik a weboldalon. A Bio Basic Europe, ami egy független kutatóintézet, 56 napos tesztet végzett, amiből nem csak az derült ki, hogy a szérum kiválóan teljesített a szem kímélésében, hanem az is, hogy jelentősen csökkenti mind a ráncok, mind a táskák láthatóságát rövidtávon és hosszútávon egyaránt. Az instant hatás már nagyjából három perccel a szérum felhordását követően látható, és egyéni bőrtípustól függően kitart körülbelül hat vagy tíz órán át. Ez az azonnali hatás nagyjából 40 és 60% közötti javulást eredményez, míg a hosszútávú, tartós hatás mértéke 5% körül mozog.

Bár azt hiszem, hogy ezek a számok magukért beszélnek, a vizuális beállítottságúak képeket és videókat is megtekinthetnek a krém azonnali és hosszútávú hatásáról.

Én a legutóbbi kempingünkre egyébként már alig vittem magammal sminket, a férjem és én is arra figyeltünk a leginkább, hogy az InstanTENSE Plus nálunk legyen. A honlapról a termék egyébként az országon belül még mindig ingyenes kiszállítással és kedvezménnyel rendelhető, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia is adott, ha esetleg valaki elégedetlen lenne, úgyhogy úgy gondolom, most igazán érdemes kipróbálni bárkinek.