Kerékpáros kempingezés kényelmesen: miért a legjobb választás a kerékpártartó vonóhorogra?

Többféle ember létezik, ha a szabadidőnk eltöltésének kérdését vizsgáljuk. Vannak, akik szívesen látogatják meg a helyi pihentető gyógyfürdőket, hogy eltölthessenek pár órát egy relaxáló, nyugodt környezetben, ahol feltöltődhetnek. Ellenben néhányunknak ugyanezt az eredményt hozza a természetben eltöltött idő is. Páratlan élményt tud nyújtani egy kempingben eltöltött hétvége a pároddal vagy barátokkal. Közelebb kerülhettek a természethez, szívhattok egy kis friss levegőt, és picit ki is mozdít abból a komfortból, amihez alapvetően hozzászoktunk a mindennapjaink során. Mi a párommal most kivételesen összekötöttük ezt a kikapcsolódást egy kis aktív tevékenységgel is. Pár hete autóval leutaztunk egy vidéki kempingbe, ahova elvittük a kerékpárjainkat is. Szerettünk volna egy olyan hétvégét, amikor nemcsak újra kapcsolódunk a természettel, hanem dinamikusan, kis adrenalin lökettel megfűszerezve töltjük el együtt az időt. Ennek okán rendeltem meg életem első autó tartozékát, ami nem más, mint a kerékpártartó vonóhorogra.

A kerékpártartó vonóhorogra előnyei: miért a legjobb választás?

A weboldalakat böngészve és alapos utánajárás után konstatáltam, hogy többféle kerékpártartó közül választhatunk a legszimpatikusabbnak tűnő weboldalon – ez az autofelszerelesek.hu volt. Számunkra a legfontosabb szempont az volt a párommal, hogy a felszerelése fizikailag a legkevésbé legyen megterhelő. Továbbá mivel csak ketten utaztunk, ezért nem volt szükség nagyobb kapacitású biciklitartóra, amit mondjuk tetőre tudnánk felszerelni. Ezért is esett a választásunk a vonóhorogra akasztható kerékpártartóra.

A kerékpártartó vonóhorogra való akasztása pofonegyszerű feladat volt. Szuper stabilitást nyújtott utazás közben. Egy pillanatig sem éreztük a vezetésnél, hogy bármikor lepottyannának a bringák. Ráadásul, amikor levettük a horogról láttuk, hogy egyáltalán nem karcolta meg a két bicaj egymást, teljesen sértetlen állapotban tudtuk szállítani őket.

Kerékpártartó vonóhorogra akasztva mennyit bír el?

A válasz attól függ, hogy milyen típusú tartozékot vásárolunk. Létezik olyan vonóhorogra akasztható kerékpártartó is, amelyik kettőt, de találkozhatunk olyan modellel, ami akár öt biciklit is képes megtartani. A szűkebb családi kör, kis baráti társaságok vagy párok részére ideális választás. Bátran útnak indulhatunk akár egy autóval.

Viszont a legnagyobb előnye, a felszerelés egyszerűsége mellett, a kerékpártartó mobilitása volt. A hátsóajtóra illeszthető biciklitartóval ellentétben, bármikor felnyithatod a csomagtartót, ha szükséged van valamire, anélkül, hogy le kellene emelned az összes bringát. Ez nagyban megkönnyítette a kempingezést.

Autofelszerelesek.hu – A Megfelelő Eszközök Az Autóhoz

Biztosan kíváncsiak vagytok, hogy honnan rendeltem meg a vonóhorogra akasztható kerékpártartót. Ez a bizonyos webshop a korábban is említett autofelszerelesek.hu nevet kapta. A keresőmotornak köszönhetően hipergyorsan rátaláltam az oldalra, és mivel a webfelület kezelhetősége és információtartalma is kiemelkedő, ezért pár percen belül már a kosaramban landolt a kerékpártartó vonóhorogra.

Habár hatalmas termékpalettával rendelkezik a webshop, mégsem tudsz elveszni benne, hiszen profin be vannak kategorizálva az autós tartozékok. Látszik, hogy mennyire ügyfélbarát az oldal, hiszen bőséges leírásokkal, videókkal rendelkeznek a termékoldalak. Végtelen mennyiségű blogbejegyzés között tudsz böngészni, ahol tartalmas, de szuperül tagolt szövegeket olvashatsz különféle témákban.

Szállítás szempontjából sincs okom panaszra, pár napon belül a GLS futár már ott állt a kocsibejárón a megrendelt csomagommal. Véleményem szerint a csomag kézbesítésének ideje a másik legfontosabb szempont egy webáruház esetében, az oldal kezelhetősége mellett.

Mindent egybevetve, meleg szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hogy elinduljatok kempingezni egy-egy bringával. Fényévekkel színesebbé tudja varázsolni az ott eltöltött időt. Illetve, ha még megengedtek egy ajánlást, akkor pedig javaslom az autofelszerelesek.hu weboldalt, garantáltan elégedettek lesztek a szolgáltatással.