Kis fürdőszoba csempe ötletek kempingezés közben

A nyár nem múlhatott el kempingezés nélkül. Igaz, hogy éppen egy nagyobb fürdőszoba felújítás előtt állunk, de mindig sikerül időt szakítanom arra, amit igazán szeretek, ez pedig az utazás.

Sokan vannak, akik azt mondják, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy utazzanak. Sem belföldre, sem külföldre nem mennek, pedig egy belföldi utat kifejezetten olcsón is ki lehet hozni, ha jól tervez az ember.

Nem kell feltétlenül autó egy jó kempingezéshez. Nem vagyunk egy nagy ország, a vasúti hálózatunk ehhez képest elég hosszú. A legtöbb népszerű kempingbe el lehet jutni vonattal, vagy távolsági busszal.

Van egy trükköm, amivel garantáltan a legolcsóbban tudok eljutni a legjobb kempingekbe. A vonatjegyet online veszem, így egy bizonyos kedvezményt már eleve kapok a jegyek árából. A másik nagy tippem, amit kevesen tudnak az az, hogy vannak bizonyos vonatok, amikre a jegy olcsóbb, mi t a többire. Ezeket a vonatokat a vasúti társaság csillaggal jelöli. Hogyha ilyen szerelvénye igénybevételével tervezzük meg a kirándulásainkat, olcsón eljuthatunk a jó helyekre is.

Sok kemping van, a legtöbb vonattal és busszal könnyen megközelíthető. Aki egy kicsit merészebb, az akár az erdőben is felverheti a sátrát.

Szeretem a természet közelségét, de bizonyos mértékű civilizációra azért mégis csak szükségem van. Sokkal jobb egy kiépített kempingben megszállni, ahol vannak zuhanyzók és mosdók, mint az erdőben elintézni az ilyen jellegű szükségleteinket.

A nyáron több magyar kemping mellett sikerült egy Horvát kempingben is megszállnom. A kemping a tengerparton fekszik, minden jóval fel van szerelve.

Tévhit, hogy a kempingekben csak sátrazni lehet! Ebben például lakókocsik és kicsi bungallónak hívott építmények, apró faházak is bérelhetők voltak. Persze, a sátor helyét volt a legolcsóbb bérelni, de a lakókocsik és a kis házak sem kerültek sokba.

Egy kisebb baráti társasággal mentünk, és mi ugyan sátraztunk, volt, aki egy kis faházat vett ki az ott tartózkodásunk idejére.

Akkor szembesültem vele, hogy milyen jól be lehet rendezni egy kis fürdőszobát is. A kempingben több közös vizes blokk is rendelkezésére állt a vendégeknek, de a kis faházak némelyikéhez saját fürdő is tartozott.

Mostanában a felújításunk miatt sokat foglalkoztam fürdőszobákkal, csempékjel. Találtam is egy oldalt, ami a fürdőszoba berendezéshez nagyon sok segítséget nyújtott. Az itt olvasott kis fürdőszoba csempe ötletek pedig a faház fürdőjében is visszaköszöntek.

Ahogyan a furdoszobaotletek.hu oldalon tippként is olvastam, a csempék passzoltak a padlólappal, az egész fürdőszoba összhangban volt. Nem volt túlzsúfolt, mégis mindent meg lehetett benne találni, amire szükség volt.

Nem tettek be nagy kádat, nagy csaptelepet, hanem zuhanyzó és egy kisebb kis kézmosó kapott helyet a helységben.

Figyeltek a helység adottságaira, mindent ehhez mérten terveztek meg. A kevés bútoron látszott, hogy mind egyedileg készült, így méreteiben mind tökéletesen passzolt.

A csempe kiválasztásánál figyeltek arra, hogy a színek passzoljanak egymáshoz és kellően világosak is legyenek, így optikailag nagyobbnak tűnt a fürdőszoba.

A kis fürdőszoba csempe ötletek, amiket olvastam, itt remekül láthatók voltak. Volt egy kis dekorcsík, nagyjából szemmagasságban, ez pedig nagyon feldobta az egész fürdőt. Amíg nem láttam élőben ilyet, nem hittem el, hogy az ilyen és ehhez hasonló dekorációk ilyen sokat jelentenek egy fürdőszoba esetében. Valójában pedig tényleg sokat dob az egész fürdőn.

Miután láttam, hogy milyen szépen be lehet rendezni egy ilyen kis fürdőt, a sajátunkhoz is rengeteg ötletem támadt. Persze azért majd mielőtt elkezdjük, még egyszer át fogom nézni a furdoszobaotletek.hu oldalt, hátha találok pár remek ötletet.

A nyaralás nagyon jól sikerült, és bár majdnem egy hetet töltöttünk a kempingben, nagyon hamar elszaladt az idő. Mindenképpen szeretnék majd más kempingeket is meglátogatni, nem csak a szomszédos országokban. Nem csak fesztiválokon lehet ugyanis sátrazni, a kempingek egy sima nyaraláskor is tökéletes alvóhelynek bizonyulnak.

Sokat spórolhatunk, ha szálloda helyett kempingben alszunk és szerintem sokkal jobb élmény is.

Kár, hogy vége van a nyárnak és ősszel nem olyan jó a hidegben kempingezni, de amint jobb lesz az idő, biztosan ismét útnak fogok indulni!