Váratlan csőtörés a kempingben

A barátaimmal mára már hagyománnyá vált, hogy minden évben elmegyünk a Római partra kempingezni. Szeretjük az ilyen kiruccanásokat, ilyenkor általában sütögetni szoktunk és hajnalig beszélgetünk. A csapatban sokan vagyunk lányok, és ahogy egyre idősödünk, azért a kényelmi szintünk is magasabbra szökött, így igyekszünk olyan kempinget keresni, ahol fixen van vizes blokk.

Az ide kemping – ahogy csak a korábbiak – zseniálisan sikerült, bár a felénél volt egy kisebb közjáték, ami okozott egy kis fejtörést. Történt ugyanis, hogy az egyik éjjel félálomban csoszogtam ki a mosdó felé, amikor azt vettem észre, hogy a 25 fokos meleg nyári estén, a sárban lépkedek, pedig esőt már rég nem láttunk. Kiderült, hogy a kemping vizes blokkjában megrepedt egy cső és elkezdett szivárogni a víz. Gyorsan felkeltettem a többieket és rohantunk szólni a tulajnak, mivel a vízszerelés azonnal szükségessé vált.

Vízszerelés azonnal? vizgazfutesszerelo24.hu !

Az egyetlen elérhető cég, akit találtunk, az a vizgazfutesszerelo24.hu volt, ők viszont 0-24-es ügyeleti időben dolgoztak, így rögtön hívtuk is a megadott számot. Az ügyfélszolgálatos úr azonnal felkapta a telefont, szerintem sejtette, hogy nagyon SOS a dolog, ha valaki hajnali 3-kor telefonál. A kemping tulajdonosa gyorsan elhadarta a problémát és pár perc után le is tette a telefont. Kérdeztük, hogy mit beszéltek és mondta, hogy elvileg fél óra és itt vannak. Senki nem akarta elhinni, hogy ennyire könnyen ment, általában úgy kell az ilyen szakemberekre vadászni. A szerelő végül tényleg megérkezett a fél óra letelte után. Miután felmérte a terepet, azonnal hozzá is látott a munkának.

Miközben a szerelő dolgozott, a fiuk rákerestek erre a cégre, mivel ilyen gyors kiszállásról még nem hallottak, főleg nem hajnali órákban. A több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező cég, egész Budapesten és Pest megyében elérhető, legyen szó vízszerelésről, fűtésszerelésről, gázszerelésről vagy akár duguláselhárításról. Nagyon sok infót lehet olvasni ezekben a témakörökben, egészen arról, hogy mitől tudnak kialakulni ezek a problémák, hogy mi magunk mi tudunk tenni, még a szerelő tárcsázása előtt, és mik azok a tévhitek, amiket egyáltalán nem szabad csinálni, mert csak nagyobb bajt okozunk az egésszel.

Valódi szakértelem

A náluk dolgozó szakemberek egytől-egyig kitanulták a szakmát és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Tudtátok például, hogy egy gázszerelőnek, 6 évet kell tanulni, mielőtt egyáltalán a készülék közelébe engedik? Szinte nincs olyan probléma, amit ne tudnának megoldani, és nem csak a háztartásoknak segítenek, hanem ipari létesítmények és cégek számára is elérhetőek. A minőségi munkájukra garanciát is vállalnak, feladattól függően 1, 2, és 5 évet is.

A szerelő egész hamar végzett munkával és a kemping vizes blokkja újra rendeltetésszerűen üzemelt. A srácok elmentették ezt az oldalt, de néhányan mi is a lányok közül. Sokszor meggyűlt már a bajunk a maszek szakikkal, ezentúl úgy érzem, hogy nem fog.