Vízszerelés Budapesten és Pest megyében, azonnal!

Van egy kis családi vállalkozásunk. Nem nagy dolog, csak egy kis camping, ahol meg tudják magukat húzni a továbbutazók. A minap azonban csőtörést szenvedtünk és ennek következtében nem volt meleg víz a táborban. Azonnali segítségre volt szükségem, így nem is volt kérdés, hogy kit fogok kihívni. A vizszereles.net cég a legjobb választás, ha a vízszerelés budapesten azonnal, sos jelleggel kell nekünk – és ez pont egy olyan helyzet volt. Még egyszer sem csalódtam bennük és ez alkalommal is teljes megbecsülésemben részesültek. A munkálatokat hihetetlenül gyorsan felmérték, megtalálták a csőtörés helyét és el is hárították a hibát. Az árak korrektek, a szerelők több évtizedes szakértelemmel rendelkeznek és végtelenül emberközpontúak. Csak jót tudok róluk mondani, így jó szívvel ajánlom őket a Te számodra is!

vízszerelés budapesten
Vízszerelést keresel Budapesten és Pest megyében? vizszereles.net!

Csőtörés megoldása, akár azonnal! SOS vízszerelés Budapesten

Sajnos nagyon sok olyan esetet hallani, hogy a csőtörés következtében súlyos károkat szenvedtek el a lakók. Ez egy campingben nem jelent akkora problémát, mint mondjuk egy társasházban, de mindenképpen vészhelyzetnek számít és fokozottan kellemetlen. Tanácsos folyamatosan ellenőrizni a vízvezetékeket, illetve csatornacsöveket, mert amennyiben minimális szivárgást tapasztalunk, akkor már ez elég indok arra, hogy szerelőt hívjunk. Nem szabad félvállról venni ezeket az intő jeleket, hiszen a csőtörés javítása is sokkal komolyabb pénzekbe fog kerülni, mint egy megelőzés vagy csírában elfojtás. A legjobb az, ha ilyen esetben minél hamarabb kapcsolatba lépsz egy profi csapattal, amilyen a vizszereles.net is!

Ez a szuper cég nem csupán Budapesten vállal vízszerelést, hanem egész Pest megyében is. Sőt, a legjobb az egészben az, hogy a nap bármely órájában keresheted őket, hiszen a tragédia és a baleset nem válogat – bármikor eltörhet az a cső. A legtöbb esetben egyébként nem a mi hibánkból következik be a csőtörés, hanem különböző külső okoknak is betudható. Mondjuk, ha már megtörtént a baj, igazából teljesen mindegy, hogy ki okozta, a lényeg, hogy meg legyen oldva a probléma és minél hamarabb. Ebben segítenek, hiszen sürgős esetben 2 órán belül jön a segítség és elhárítják a gondot. Azért is van szükség a mihamarabbi intézkedésre, mert így jelentős anyagi károkat lehet elkerülni.

Mi az a csőtörés és miért történik?

Mint ahogy már említettem: az esetek többségében nem mi okozzuk a bajt. A csőtörés bekövetkezhet szimplán azért is, mert a csőfal túl öreg, vagy mert odakint a hőmérséklet fagypont alatti. Ezen felül okozhatja ezt fizikai sérulés is, illetve nem megfelelő víznyomás vagy nem megfelelően illesztett toldások. Ezeken felül akár a kemény víz miatti vízkő is tönkreteheti a csöveinket – tehát tényleg nagyon sok ok lehet, ami a csőtörést előidézheti. Ne hibáztassuk magunkat, amíg ki nem derül a tényleges ok. Ez pedig majd a csőtörés elhárításakor fog kiderülni, amikor a szerelő megtalálja a csőtörés helyét és megnézi a sérülést. Azonban lenne egy kérdésem: Te tudod, hogy pontosan mit jelent az a szó, hogy csőtörés?

Nagyon sokan nincsenek tisztában a szó jelentésével és úgy képzelik el a helyzetet, hogy a cső ténylegesen eltörik és minden benne lévő víz kifolyik az utcára. Természetesen vannak extrém esetek, ahol az ilyen előfordulhat, de egy hétköznapi háztartásban aligha fogunk ilyennel találkozni. Nagyon sok fajtája lehet a csőtörésnek, erről szeretnék egy kicsit mesélni, hogy amikor a vízszerelés azonnal jön házhoz Budapesten, értsd minden szavát.

Csőtörésről röviden, tömören

Háztartásunk – főleg, ha lakásban élünk – apróbb csöveinek törése, sérülése nem olyan látványos a kezdeti fázisban, mint például egy főnyomó cső megrontgálódása. A töréshez tartozik egy apró repedés is, hiszen a kis repedés egy idő után tovább nő, míg végül teljesen eltörik a cső. Ugyancsak elpattanhat egy csatlakozás vagy akár egy kilyukadás is a csőtörés kategóriájába tartozhat. A baj több féle képpen jelentkezhet, ilyen például az is, hogy a falakon sötét foltok jelennek meg – ezek a beázást jelzik, méghozzá elég előrehaladott állapotot jelez. Egy apróbb repedés ugyanis nem fogja átáztatni a falat. Ennél sokkal súlyosabb lehet az, amikor már a lakás padlója vizes, esetleg arra érünk haza az egyik napon, hogy áll a víz otthonunkban.

A fő teendőd minden esetben azonban a főcsap elzárása legyen, hogy több víz ne juthasson ki a repedésen. Így nem csak a felesleges vízpazarlást, de jelentős anyagi kárt is megelőzhetsz. Az ömlő víz ugyanis amellett, hogy eláztatja és tönkreteszi a falakat és a padlót, még a szomszédos lakásokba is átfolyhat. A habzó szájú alsó szomszéd kárjait pedig elég kellemetlen lesz megtérítened.

A jó hír azonban az, hogy a vízvezetékek nem cukorból vannak, nem fognak elolvadni az első vízcsepptől, ami hozzájuk ér. Szabványos anyagokból készítették a szakemberek, tehát hosszú ideig jól fogják szolgálni a tulajdonost. A gond akkor kezdődik, amikor egy több tíz éves vízvezeték rendszerről beszélünk, amiben ráadásul állandóan kemény víz folyik és áll benne a vízkő. Ilyen esetekben csoda, hogy a csövek eddig bírták. Egyébként befolyásoló tényező lehet a csőtörés alkalmával az is, hogy anno milyen szaki építette ki a rendszert, illetve milyen gyakran vannak használva a csövek.

Az árak megfizethetők, viszont a szakértelmük megfizethetetlen! – vízszerelés budapesten és környékén

Azért szeretek a vizszereles.net partnere lenni, mert mindig pontos és precíz munkát végeznek. Sürgős esetben pedig akár egy órán belül kiérnek hozzám és meg is kezdik a hiba elhárítását. Legyen szó szerelésről, javításról, karbantartásról vagy tisztításról, rájuk mindig lehet számítani. Sossem kellett még csalódnom és még a vízvezeték rendszerünket is ők építették ki anno. A végletekig megbízhatók és rendkívül sok mindenhez értenek. Nem csupán a vízszerelés csínját- bínját látják át, hanem tisztában vannak a villanyerelés és gázszerelés alapjaival is, hogy egészen biztosan jól tudják felmérni az adott problémát. Ilyen egy igazán profi csapat!

Remélem nem lesz szükséged a közeljövőben, illetve gyakran vízszerelőre, de azért mindenképpen jó, ha elmented az elérhetőségüket. A vizszereles.net akár a könyvjelzők közé is repülhet, hiszen sose tudni, mikor fognak kelleni nekünk SOS-ben vagy pedig valamelyik ismerősünknek. Látogass el a weblapukra és tájékozódj a széles szolgáltatás palettájukról, hogy tudd, milyen munkálatok esetén számíthatsz rájuk. Legyen szó csőtörésről, lefolyótisztításról, egyéb vízszerelési feladatokról vagy duguláselhárításról, egészen biztosan a legjobb döntést jelenti majd ez a nagyon profi csapat. Sőt, még fűtőrendszerrel kapcsolatos problémák esetén is felkeresheted őket.

Én eddig is mindig hozzájuk fordultam a problémák esetén, ezután sem lesz ez másként. Azonban remélem, hogy most egy ideig nem lesz semmi gond – legalábbis amit addig megjavítottak, azóta is tökéletesen működik és semmi panasz nincs rá. Ez pedig a legjobb reklám. Jól mondom?