Kempingezés a barátokkal

Nyáron a haverokkal sokat szoktunk kirándulni. Szeretjük a természetet, szeretünk túrázni. Ilyenkor gyakran megyünk kempingezni is. Vannak bevált helyek, amiket mások ajánlottak egyszer, aztán elmentünk, és megtetszett. De vannak olyanok, amik egyáltalán nem voltak jók és ezért nem is ajánlottuk azóta sem másoknak. Mi pedig nem is megyünk oda többször.

Úgy gondolom, hogy a kirándulás nagyon jól összehozza az embereket, ráadásul mindig lehet új helyeket megismerni, új dolgokat tanulni, megismerheted magadat is és a képességeidet, és még sorolhatnám. Szoktunk belföldön és külföldön is kirándulni, van köztünk olyan ember is, aki imád horgászni is. Ilyenkor mindig elhozza a felszerelését, ha tó közelébe megyünk, és legalább egyszer korán reggel elmegy horgászni.

Az interneten lehet egyébként számos tippet találni, mit érdemes ilyenkor bepakolni, vagy hova érdemes menni, mire kell odafigyelni. Nálunk az a baj, hogy mivel hatan vagyunk, kicsit nehézkes összeegyeztetni, ki és mikor ér rá. Meg vannak olyan helyek, ahol valaki már volt és akkor oda inkább nem megyünk. De a lényeg az, hogy az összeegyeztetés sokszor igencsak körülményes. Idén még nem tudom, hogy hova fogunk menni, vagy, hogy tudok-e menni egyáltalán, mert jelenleg lakás keresésben vagyok és, ha tavasszal költözöm, akkor még nem tudom pontosan megmondani, hogyan alakul majd a nyaram. Mindenesetre mindenképp szeretnék menni velük, nem akarom lemondani, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy mi lesz idén.